[Вы должны быть зарегистрированы и подключены, чтобы видеть это изображение]
Тадей (Фадей, Юда Фадеїв, Юда Тадей, Юда Яковів, Левій, грец. Ιούδας Θαδδαῖος, лат. Judas Thaddeus) — один із дванадцяти апостолів Ісуса Христа (Мр. 3. 18), (Лк. 6. 16). Не слід плутати його з Юдою Іскаріотським, який зрадив Ісуса.
Молитву можна відмовляти у кожній потребі, у складних життєвих обставинах, у справах складних і в людському розумінні повністю безнадійних.
Тадей (Фадей, Юда Фадеїв, Юда Тадей, Юда Яковів, Левій, грец. Ιούδας Θαδδαῖος, лат. Judas Thaddeus) — один із дванадцяти апостолів Ісуса Христа (Мр. 3. 18), (Лк. 6. 16). Не слід плутати його з Юдою Іскаріотським, який зрадив Ісуса.
Молитву можна відмовляти у кожній потребі, у складних життєвих обставинах, у справах складних і в людському розумінні повністю безнадійних.
Святий Юдо-Тадею, близький родичу з Найсвятішою Матір'ю Божою, великий Апостоле і Мученику, славний Чудотворче, що помагаєш своїм шанувальникам, які вірують у Твоє успішне заступництво перед Богом у важких особливих обставинах, порятуй мене, благаю, прийди до мене з допомогою, Ти, що одержав від Бога привілей помагати у розпачливих і безнадійних обставинах, змилуйся наді мною.Моє життя- це безустанна хресна дорога. Кожен день приносить мені смуток і горе, а серце моє сповнюється болем, бо у всьому знаходжу лише страждання. У цій постійній боротьбі бракує мені вже сил, занепадаю духом, тривога і розпука огортають мою душу, і здається мені, що Провидіння Боже про мене забуло. Чи ж твоя доброта не змилосердиться над моїми злиднями? Благаю, вислухай мене! Випроси у Бога, що прошу (назвати прохання), а я до кінця життя з вдячністю буду шанувати Тебе, як мого особливого Опікуна і буду дякувати Богу за отриману через Тебе ласку й поширювати по світі пошану Твого імені.