Ну раз все собрались- немного юмора..
[Вы должны быть зарегистрированы и подключены, чтобы видеть это изображение]
[Вы должны быть зарегистрированы и подключены, чтобы видеть это изображение]
Вы не подключены. Войдите или зарегистрируйтесь
светллейшая пишет:Привет,Тинали!
Эх,жаль,что картиночек не видишь!
Добранич тебе!!!
А че.? ..кофе как кофе...Светллейшая! Чудненькая чашечка с кофе))) аромат прям тут ощущается,через компик
tinalee пишет:приветики ведьмочки где вас метли носят?
Представила Лайму за этим тренингом...Привет!!!! Я прочищаю третий глаз и пробую надувать щеки,шоб видеть духов ну ето по технике арабских магов)))
светллейшая пишет:
А че.? ..кофе как кофе...
Нагоняют при помощи соломинки для коктейля?Ух ты!а на Закарпатье вот такой рецепт: зерна обжаривают до черноты,варят кофе и потом в стакан прозрачный нагоняют воздух,и получается такая красивая белая пена на полстакана)))) ууухххх...
на ночь такое кофе полезно увид...выпить))
Ох и нафлудил я в Книге жалоб! Думал, что пишу сюда! Не посмотрел что за тему открываю. Как всегда, короче!
Ахахах.Мне так придется скоро просить чистить половину форума, а то наследил как с перепугу! Иногда кто-то спросит что-то не по теме ,и я как начну...
Avad пишет:Иногда кто-то спросит что-то не по теме ,и я как начну...
Saneya пишет:Ой мої красуні, привіт всім
Saneya пишет: А ви як поживаєте? які новини?
а чого на них дивитися? ловити і в глечик, як джинів. Нехай бажання виконують.laima пишет:Saneya пишет: А ви як поживаєте? які новини?
Так третий глаз прочищаву,хочу духов побачити хочь трошки)))
Saneya пишет:
а чого на них дивитися? ловити і в глечик, як джинів. Нехай бажання виконують.
Вертоліт за 50 мільйонів??? це круто! Жирує він у вас! Хоча у нас теж не гірше: дворди собі по Росії стоять, та бази відпочинку.Avad пишет:А ви були коли-небудь у нас на Україні?
Там така довга історія! Наобіцяли на виборах, як завжди, а як дійшло до діла - нічого! Взагалі найбільше протестують проти влади (в тому числі і президента) бабки, яким щось не подобається. Зазвичай це пенсія. Вони думають, що зможуть щось змінити. В принципі, вони праві. Вони не можуть прожити на одну пенсію. А Янукович будує собі вертолітні майданчики по всій Україні і купує вертоліт за 50 мільйонів гривень! Те саме з їхніми кортежами, які зупиняють рух на дорогах у час пік, давлять людей своїми Меседесами, і таке інше... А чого вартий його будинок в який він собі вибудував на величезній території. Словом, вони собі живуть за рахунок громадян України і на все їм наплювати. Ось ще і Юльку посадили (Тимошенко). Підлили масла у вогонь. Нашу владу в нас не дуже люблять.
Розказувати можна дуже і дуже багато про їхні "заслуги".