Вы можете оставаться гостем на нашем форуме, но чтоб получить больше информации вам следует пройти регистрацию.
ДРУГАЯ РЕАЛЬНОСТЬ
Вы можете оставаться гостем на нашем форуме, но чтоб получить больше информации вам следует пройти регистрацию.
ДРУГАЯ РЕАЛЬНОСТЬ
Объявлен набор в школу славянского язычества. Открыт набор в Школу Рунической Магии и Мантики. Запись в школы производится в административном разделе в подразделе "Запись на обучение в школы форума Другая реальность".
Спить ставок, не колишуться трави, Вітерець в верболозах заснув... Десь заграла плакуча гітара, Там дівчина стрічала весну. Ти поїдеш далеко- далеко, Так далеко від мого села. І не скаже той місяць з-за хмари, Що у тебе дівчина була. Де ти їдеш — мене покидаєш, Залишаєш над ставом одну, І ніколи мене не згадаєш, А з другою зустрінеш весну. Ой не плач, не журися, дівчино, Ой не плач, не сумуй, не ридай, Через рік, як цвістиме калина, В тихий вечір мене зустрічай. Ось прийшла довгождана година, І прийшла довгождана пора. І дівчина прийшла до калини, А милого нема та й нема. Ой нема, ой нема, тай не буде, Бо така вже дівоча судьба... Будеш знати, як хлопців кохати І як вірити в їхні слова.[Вы должны быть зарегистрированы и подключены, чтобы видеть это изображение]
Час рікою пливе, як зустрів я тебе, Як зустрів я тебе, моя пташко, Довго-довго дививсь, марно очі трудив, Та впізнати тебе було важко. Довго-довго дививсь, марно очі трудив, Та впізнати тебе було важко.
Ти висока, струнка, в тебе руса коса, Але очі сумні, невеселі, І вуста вже не ті, не солодкі такі, Скажи, хто цілував їх без мене. І вуста вже не ті, не солодкі такі, Скажи, хто цілував їх без мене.
Як почуєш колись біля свого вікна, Хто зітхає так сумно і важко, Не вставай, не будись, не тривож свого сна, Не тривож свого сна, моя пташко. Не вставай, не будись, не тривож свого сна, Не тривож свого сна, моя пташко.
Як зустрінеш колись, привітай, усміхнись, Зустрічай, як колись зустрічала, Бо пройшли вже роки, і ми стали батьки, Але наша любов не пропала. Бо пройшли вже роки, і ми стали батьки, Але наша любов не пропала. Бо пройшли вже роки, і ми стали батьки, Але наша любов не пропала. [Вы должны быть зарегистрированы и подключены, чтобы видеть это изображение]