Elran, вибачте а Ви де під грозу попали?
ДРУГАЯ РЕАЛЬНОСТЬ
Вы не подключены. Войдите или зарегистрируйтесь
Torri пишет:шановні може ще хто підтримає... але дуже б хотілось щоб Ви приймали активну участь...
дуже прошу.. я теж буду...
Elran пишет:Я колись жив у Пітері, пам'ятаю як не міг заснути, бо зірку чекав. Torri, Ви буваєте в Пітері? Якщо да, скільки коштує білет?
Я підтримав би, але я не практик, знаю тільки кілька оморочок непоганих.
В Вінниці попав, точніше змок до нитки)))
laima пишет:На тому форуму е матерiал,можна сi перенести,й ще пошукати десь.Думаю все буде добрi))))
laima пишет:Шановнi ,а шо за парад планет сьогоднi ? Хто шо чув про тото?
Torri пишет:
якщо би ви цим зайнялись- дуже б вдячна Вам була... й не тільки я)))
Elran ,пейдите пожалуйста сюда и создай те новую тему об этом событии...надо отразить на форуме... пусть пишут кто что об этом знает или кто что чувствуетElran пишет:Очень редкое явление — парад планет Солнечной системы с участием Венеры, Земли и Солнца — можно будет наблюдать всего один раз в 21-вом веке. Причем, в июне 2012 года. Точная день, когда Венера, Земля и Солнце выстроятся на прямой линии — 6 июня.
Как утверждают ученые, явление будет проходить рядом с Солнцем и планет в тот момент фактически не будет видно. К тому же небесное рандеву, с точки зрения науки, по уверениям ученых, не будет иметь на нашу планету и ее жителей никакого даже минимального влияния.
Elran пишет:Так хотів би знову поїхати, така ностальгія завжди, я тоді ще малим зовсім був
Я можу щось шукати, но я не зможу відрізнити зерна від плєвел, хіба що Вам буду скидати, а Ви глянете чи має воно якийсь сенс
laima пишет:Torri пишет:
якщо би ви цим зайнялись- дуже б вдячна Вам була... й не тільки я)))
добрi ,Торрi
Elran пишет:Torri, дякую, Ви мене
Не думаю, що тема варта розділу "Важно", я чув про парад планет давно, але по більшій частині все вигадки
Elran пишет:Очень редкое явление — парад планет Солнечной системы с участием Венеры, Земли и Солнца — можно будет наблюдать всего один раз в 21-вом веке.
laima пишет:Все ж мене цiкавить,де Леонард? Нiгди не можу го знайти. Напевно шось чаклунiт,раз такi справи з планетами.
Torri пишет:Elran пишет:Очень редкое явление — парад планет Солнечной системы с участием Венеры, Земли и Солнца — можно будет наблюдать всего один раз в 21-вом веке.
думаю,на кохання обряди треба робити якщо Венера разом iз сонцем)))))але менi
тото не потрiбно